QuickSecure - Louhi Security

QuickSecure - Nopea tietoturvatestaus

HUOM! Louhi Security on nyt Second Nature Security.

Onko www-palvelussasi avoimet ovet - iian avoimet? Mikä on tietoturvan taso? Löytyykö palvelustasi XSS- tai SQL-injektio -haavoittuvuuksia?

QuickSecure on yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu tuotteistettu yhden päivän kestoinen websivuston tietoturvan testauspalvelu. Sitä käytetään, kun halutaan nopeasti varmistua www-sivuston, dynaamisen verkkopalvelun tai portaalin tietoturvasta.

QuickSecure on tekninen tietoturvatarkastus, jossa tarkastuksen kohteena olevasta palvelusta selvitetään tietoturvatestaustyökaluja käyttäen kriittisimmät haavoittuvuudet Internetistä kohdistuville hyökkäyksille.

Tietoturvatestaus joka paljastaa ison joukon pahimpia haavoittuvuuksia

Tietoturvatarkastus toteutetaan riskilähtöisesti ja webpalvelusta pyritään selvittämään ainoastaan vakavat haavoittuvuudet, joiden hyväksikäyttö ei vaadi uhrilta toimenpiteitä. Näitä haavoittuvuuksia ovat mm erilaiset injektiot (SQL injection, command injection, e-mail injection), remote file inclusion, arbitrary file reading/writing, insufficient authorization ja persistent cross site scripting.

Raportti auttaa korjaamaan ongelmat

Tarkastuksen lopputuloksena asiakas saa vakiomuotoisen raportin, joka sisältää löytyneet haavoittuvuudet, näiden kuvaukset ja esimerkkipyynnöt, joiden avulla haavoittuvuus on toistettavissa.

QuickSecure vai laajempi tietoturva-auditointi?

QuickSecure on kevyt tietoturvatarkastus, joka paljastaa ilmeisimmät haavoittuvuudet palvelusta, mutta ei ole verrattavissa syvälliseen tietoturva-auditointiin. Mikäli liiketoiminta perustuu websivuston toimivuuteen ja tietoturva on kriittistä liiketoiminnalle, on syytä keskustella laajemmasta ja syvällisemmästä asiantuntijatestauksesta. QuickSecure on kaikissa tilanteissa hyvä keino lähteä liikkeelle.

Hinnoittelu ja palvelun sisältö

QuickSecure palveluun kuuluu 1 htp asiantuntijatyötä. Hinta on 990 € ja se sisältää:

  • Tietoturvatestaus toteutettuna tietoturvaskannereilla
  • Asiantuntijan suorittama heuristinen tietoturvatestaus
  • Raportti löydetyistä haavoittuvuuksista
  • Toimitusaika 3 päivää tilauksesta, raportti 2 päivää testauksen suorituksesta

Kiinnostuitko?

Onko testaustarve akuutti? Tarvitsetko nopeasti pikatestin, joka kertoo onko syytä jatkaa tarkempaan testaukseen?

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää

Louhi Security Oy
Keilaranta 5, 02150 ESPOO
Sähköposti: info@louhisecurity.fi
Puhelin: +358 10 322 9000