Tietoturva sovelluskehityksessä - Louhi Security

Tietoturva sovelluskehityksessä

Koulutukset, koodianalysaattorit, tuotannon tuki

Autamme sovelluskehitysorganisaatioita rakentamaan turvallisia sovelluksia ja järjestelmiä. Haavoittuvuuksiin johtavat ohjelmistovirheet on hyvä poistaa jo kehitysprosessin alkuvaiheessa.

Ajantasaista koulutusta tietoturvan ammattilaisilta

Tarjoamme monipuoliset tarpeisiisi räätälöidyt modulaariset koulutuspalvelut turvallisten järjestelmien suunnitteluun ja rakentamiseen. Räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeittesi mukaan ja suunnittelemme yhdessä toteutustavan. Kouluttajillamme on käytännönkokemusta käsiteltyjen aihepiirien parissa työskentelystä ja koulutus perustuu käytännön kautta tulleeseen kokemukseen, ei vain pelkkään teoriaan.

Koodianalysaattorien käyttöönotto

Autamme sovelluskehittäjäorganisaatioita koodianalysaattorien käyttöönotossa. Näin voit tarkistaa haavoittuvuuksiin johtavat ohjelmistovirheet sitä mukaa kun koodia syntyy. Samalla kehittäjäsi oppivat välttämään toistuvia virheitä omassa ohjelmoinnissaan. Halutessasi toimitamme koodianalysaattorin käytön sinulle palveluna.

Kohdennetut tukipalvelut

Mikäli organisaatiossasi ei ole perusteltua pitää oman tietoturva-asiantuntijan / resurssin osaamista yllä, niin käytä kokeneita tietoturva-asiantuntijoitamme projekteissasi. Näin saat ajantasaisen osaamiseen käyttöösi kustannustehokkaasti ilman suurempaa investointia.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää

Louhi Security Oy
Keilaranta 5, 02150 ESPOO
Sähköposti: info@louhisecurity.fi
Puhelin: +358 10 322 9000